vrijdag 30 september 2011

Twaalf tekenen van je ontwakende GoddelijkheidVandaag kwam me een tekst toe, die ik meteen herkende. Het doet in verschillende versies de ronde op het internet. Het maakt niet uit waar deze tekst precies vandaan komt, wanneer je het leest en herkent wat er geschreven staat, weet je genoeg. Het is een voelen, een weten, een herkennen. De woorden, of je nu praat over 'Christuszaad' 'Boeddhanatuur' etc., je weet wat er bedoeld wordt.1. Lichamelijke pijn, vooral in de nek, de schouders en de rug.
Dit is het gevolg van intense veranderingen in je DNA, die vooraf gaan aan het uitkomen van het 'Christuszaad' in je wezen. Het gaat voorbij.

2. Zomaar diep verdriet.
Je bent bezig je verleden los te laten - je jeugd en je vorige levens. Je bent in een soort rouwproces. Het lijkt op het gevoel dat je kunt hebben als je gaat verhuizen uit een huis waar je jarenlang in hebt gewoond. Je wilt heel graag naar je nieuwe huis, maar je bent verdrietig vanwege de herinneringen, de energie die je erin gestoken hebt en de ervaringen die je er hebt gehad. Deze pijnen gaan voorbij.

3. Zomaar huilen.
Je voelt zomaar diep verdriet, en dan is het goed en gezond om de tranen te laten stromen. Het helpt je de oude energie los te laten. Het is tijdelijk.

4. Plotselinge veranderingen.
Je wilt plotseling van baan veranderen, of je wordt ontslagen. Dit is een zeer veel voorkomend symptoom. Jij verandert, en de dingen om je heen veranderen. Pieker nu niet verder over 'de perfecte baan' of over je carrière. Je gaat door een overgang en zult misschien een tijdje je plek niet kunnen vinden. Dit gaat voorbij.

5. Je terugtrekken.
Je bent met je biologische familie en met oude vrienden verbonden via karmische banden. Als je uit de karmische cyclus stapt, worden deze banden verbroken. Het lijkt alsof je je niet meer kunt vinden in deze relaties. Dit gaat voorbij. Na een bepaalde periode kunnen de relaties zich in een nieuwe richting ontwikkelen - als het mogelijk is de relatie te funderen in de nieuwe energie, zonder karmische verstrengelingen.

6. Verstoorde slaappatronen.
Het is heel goed mogelijk dat je 's nachts tussen 2.00 en 4.00 uur wakker wordt. Er is veel activiteit gaande in je, en soms word je wakker van de drang om je spieren te bewegen. Maak je geen zorgen. Als je niet meer in slaap kunt komen, ga dan iets doen in plaats van in bed te liggen piekeren. Ook dit gaat voorbij.

7. Heftig dromen.
Je kunt dromen hebben over oorlog, gevechten, achtervolging en monsters. Je laat letterlijk deze oude energie los. Ook dit gaat voorbij.

8. Gedesoriënteerd zijn.
Je kunt je ontworteld voelen, of zweverig, of het gevoel hebben dat je niet meer weet waar je thuishoort. Misschien ben je in twee werelden tegelijk, of word je steeds heen en weer getrokken. Ook dit gaat voorbij. Je bewustzijn ondergaat de overgang in de nieuwe energie, maar je lichaam is wat langzamer. Het is goed om de natuur in te trekken, daar kun je de nieuwe energie beter aarden.

9. In jezelf praten.
Je merkt dat je vaker in Je Zelf praat. De communicatie met jezelf is wezenlijk aan het veranderen. In jezelf praten is slechts een beginnetje. Je zult meer innerlijke gesprekken hebben, en ze zullen vloeibaarder worden, samenhangender en met steeds meer inzicht. Je wordt niet gek. Je bent Shaumbra* die overgaat in de nieuwe energie.

10. Gevoelens van eenzaamheid.
Zelfs in gezelschap kun je je eenzaam voelen, alleen, vervreemd. Je schuwt groepen. Je bent Shaumbra* en je gaat over een heilige en eenzame weg. Het maakt je misschien wat bang om te merken dat je niet meer goed met mensen kan omgaan. Ook dit gaat voorbij. De leegte zal gevuld worden met de liefde en de energie van je eigen 'Christusbewustzijn'.

11. Onverschilligheid.
Je merkt dat je nergens meer voor warm loopt. Ook dat is deel van het proces. En het is hét moment om eens even niets te doen. Maak je niet druk. Ga even 'helemaal terug naar af'. Je computer moet opnieuw opstarten. Je bent bezig nieuwe geavanceerde 'software' te installeren: 'het Christuszaad'.

12. Heimwee.
Dit is waarschijnlijk het moeilijkste symptoom van alle in deze situatie. Je kunt een overweldigend verlangen voelen om de planeet te verlaten en naar Thuis te gaan. Het voelt niet als zelfmoord. Het voelt niet als frustratie, of als vlucht. Je maakt er geen drama van. Er is alleen een sterk verlangen in je om naar huis te gaan. Dit heimwee heeft te maken met het afronden van je karmische cyclus. Je bent je contracten nagekomen, en je gaat aan een nieuw leven beginnen, maar je zit nog in je oude lichaam. Gedurende deze overgang heb je een sterk gevoel van herinnering aan hoe het is aan gene zijde. Ben je bereid hier nog een rondje mee te draaien? Ben je bereid de voorwaarden te ondergaan voor de Nieuwe Energie? Je zou inderdaad naar Thuis kunnen gaan. Maar dat zou jammer zijn, want je bent al zo ver gekomen. Bovendien heeft de Geest op Aarde mensen nodig die anderen helpen als ze gaan beginnen aan hun overgang in de nieuwe energie. Ze hebben iemand nodig die hen is voorgegaan, iemand zoals jij, die de reis van de oude naar de nieuwe energie heeft doorgemaakt. Wat je nu meemaakt op je pad stelt je straks in staat een leraar te zijn. We zijn allemaal op weg naar een nieuwe goddelijke mensheid. Je kunt je eenzaam voelen, en somber op je reis, maar onthoud dat je nooit echt alleen bent.

* Shaumbra: een preciese definitie heb ik niet kunnen vinden, maar zoals ik tot nu toe begrepen heb is Shaumbra een groep mensen die vrij kan groeien en ontwikkelen naar een groter Bewust Zijn en mogen gaan ervaren dat wij mensen niet allemaal losse individuen zijn, maar manifestaties van één Universele Energie.En als we het dan hebben over definities, over woorden, over taal: om werkelijk onomstootbaar omschrijvingen te geven is erg lastig. Want wat is onomstootbaar, wat is ondubbelzinnig, wat is niet verkeerd op te vatten? Taal is slechts de beperking van de Mens. Wanneer we intuïtief weten wat iets betekent hebben we geen woorden nodig. Hoe wij de dingen oppakken en begrijpen is erg persoonlijk en subjectief, gekleurd door onze menselijke ervaringen. Wanneer we deze ervaringen kunnen zien als gereedschap om inzicht te verwerven, zijn deze ervaringen opeens niet belangrijk meer, kunnen we ze loslaten en het verworven inzicht inzetten, benutten, gebruiken in ons huidige leven en anderen helpen.

Ik denk dat er nu mensen zijn die dit nu net voor het eerst of na lange tijd her- lezen die nu bijna van hun stoel vallen. Dit gaat over mij! Dat is nu de herkenning, een stukje her-innering aan wie jij werkelijk bent. Nou, je bent dus werkelijk niet de enige die deze overgang van oude naar nieuwe energie voelt en doormaakt. Het is een stap in onze menselijke evolutie. Al die verhalen over 2012 en de Grote Wende, etc. komen hierop neer. Dat steeds meer mensen deze energetische overgang voelen. Steeds meer Nieuwetijdskinderen worden geboren, steeds meer onrust in de wereld. De wetenschap heeft al ontdekt dat er iets is dat zich sneller dan het licht kan verplaatsen. Wat dit alles voor de wetenschap voor consequenties heeft... Ook de wetenschap en daarmee de reguliere zorg, het onderwijs, etc etc zal bewust worden van deze nieuwe energie. Uiteindelijk zal dit nieuwe Bewust Zijn gemeengoed zijn....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten