vrijdag 9 januari 2015

Bescherming tegen straling met bloesemtherapie en edelstenenCreëer een beschermingsveld, van wel zo'n 10 meter in doorsnee, tegen de straling van zendmasten en wifi naar draadloze apparaten. Prima dus voor in huis, klein kantoor, etc...
Men neme een Bergkristal, misschien wel zo'n mooie, met een duidelijke punt naar boven.
Zet/leg deze op een bepaalde plaats, bij voorkeur natuurlijk waar de meeste straling is en waar je het meest verblijft, zoals in je huiskamer, de studeerkamer, daar waar je laptop staat, waar je dect telefoon staat, etc...
Doe op die Bergkristal een paar druppels van de GSM combinatie (BRN) en een paar druppels van de 4 Paddenstoelcombinatie (BRN).
Dit moet je dan iedere week tot anderhalve week, herhalen om het veld op te frissen en weer te versterken.
Denk er ook aan je Bergkristal regelmatig te reinigen en op te laden. Even een lekkere douche van koud stromend water geven (zo'n 5 minuten minimaal) en opladen in het volle maanlicht, zijn hier favoriet. Dat vindt-ie wel lekker als dank voor al het werk... Bergkristal is de versterker van andere geneeskracht, dus ook in deze van de GSM- en de 4 Paddenstoelencombinatie.

Dit is mijn Bergkristal-obelisk, die hier in huis dienst doet als anti-stralingszendmast:


De GSM en de 4 Paddenstoelen combinatie zijn remedies van Bloesem Remedies Nederland, welke je ALDAAR kunt bestellen. Op de foto's hieronder zie je uit welke bloesems en paddenstoelen deze combinaties samengesteld zijn.GSM combinatie (BRN)


4 Paddenstoelen combinatie (BRN)


Om jezelf onderweg tegen straling naar je mobieltje te beschermen kun je een klein flesje met GSM bij je telefoon houden en/of een druppeltje op je hoofd doen, aan de kant waar je mee belt.
Bij pijn aan het hoofd door teveel bellen, kun je meerdere malen een druppeltje op de pijnlijke plaats doen.
Let er trouwens op dat je je mobieltje nóóit op je hart draagt!

De GSM combinatie zorgt ervoor dat de elektrische spanning door het lichaam kan worden losgelaten. Dit is dan ook fijn voor mensen die een pacemaker of ander elektrisch apparaat in of direct op hun lichaam dragen.


Een andere mogelijkheid is natuurlijk om een Bergkristallen armband (*) te dragen om de pols van de hand waarmee je altijd je telefoon vasthoudt en daar die druppels GSM en 4 Paddenstoelen combinatie op te laten vallen. Een Bergkristallen halsketting (*) zal ook voldoen als je die op dezelfde manier behandeld. Let er hier wel op dat het (veelal) elastiek waar de kralen van Bergkristal aan geregen zijn vaak niet zo goed tegen water kunnen. Ontladen in een 'bedje' van Hematiet split (mogelijk een opgevouwen of losgehaalde ketting(*)) is dan een goede optie. Er zijn ook zakjes en 'bedjes' met Hematiet te koop, maar deze kun je op dit moment niet via deze website kopen.Bergkristallen armbanden (*):

Hematiet splitketting:

Om je te beschermen tegen straling van bijvoorbeeld televisie en computer/laptop beeldscherm, kun je ook een Zwarte Toermalijn, liefst met de belijning van de steen verticaal, onder bij je beeldscherm leggen.
Zelf een hanger, ketting of armband (*) van dezelfde edelstenen dragen werkt natuurlijk ook.

Wat ook nog kan helpen is het gebruiken van de Flower of Life in de vorm van een hanger en/of een sticker op je laptop en/of op je mobieltje. De Flower of Life werkt revitaliserend op al dat water waar jij uit bestaat. Als je ook het water dat je drinkt energetisch versterkt en revitaliseert zal dat alleen maar positief voor je uitwerken. Meer daarover kun je HIER lezen.


(*) Te bestellen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten