woensdag 23 september 2015

NIEUW kindje geboren bij Weleda... Arnica Sport DouchegelVandaag zet ik Weleda weer eens in het zonnetje:Als liefhebber van de Weleda-producten wil ik je graag wijzen op de 'geboorte' van een nieuw kindje in de Weleda-familie: Sport Douchegel, zij is geboren in het Arnica-gezin:


Een frisse boost na het sporten.

Sporten is een uniek moment van jezelf, voor jezelf. Je leeft ernaar toe, je bereidt je erop voor, en ook na de inspanning blijft dat heerlijke ontspannen, alerte gevoel nog een tijdje nazinderen. Voortaan geniet je van een frisse boost na het sporten met Arnica Sport Douchegel. Net als onze andere doucheproducten is Arnica Sport Douchegel uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die zeer mild zijn voor de huid. De combinatie van Arnica-extract, vetzuurglyceride en wasactieve stoffen op basis van suiker en kokos reinigt de huid in alle zachtheid en beschermt tegen uitdroging. De formule is volledig bio-afbreekbaar, dus wat er in het doucheputje verdwijnt is niet belastend voor het milieu.


“Deze douchegel voelt lekker fris aan en schuimt prettig. Precies goed!” - Reactie uit het testpanelSportief duo met unieke geurbeleving.

Arnica Sport Douchegel is de ideale aanvulling op Arnica Massageolie, een product dat al jaren intensief wordt gebruikt door sporters en fysiotherapeuten vanwege de verwarmende en herstellende invloed op de spieren. Beide producten bieden dezelfde geurbeleving; etherische oliën van lavendel en rozemarijn zorgen voor een verrassend parfum, dat enerzijds ontspant en anderzijds lichaam en geest een aangename opkikker geeft. Ideaal na het sporten, maar ook gewoon een fijne manier om de dag te beginnen.

En natuurlijk was er al de rest van de Arnica productenlijn: de gel, de balsem en de zalf.
Wat nu precies het verschil is tussen die drie?
Arnica Gel gebruik je als eerste hulp bij spierpijn na sport of andere fysieke inspanning. Ze werkt verkoelend. Je kunt haar door blijven gebruiken, maar wellicht heb je dan liever de Arnica Zalf.
Arnica Zalf gebruik je bijvoorbeeld daarna, meermaals per dag insmeren en licht inmasseren voor het herstel van gevoelige of stijve spieren na sport of andere fysieke inspanning. Ze werkt verwarmend.
Dus eerste hulp: Arnica Gel.
Daarna heb je voor het verdere herstel de keuze: verkoelende gel of verwarmende zalf.
De Arnica Balsem is meer voor als je chronisch last hebt van stijve en gespannen spieren, bijvoorbeeld bij ochtendstijfheid. Behalve het Arnica-extract zitten hier nog meer extracten in: Alruin, Berkenblad en Rozemarijn etherische olie. Ze werkt verwarmend en kalmeert.
Voor meer info zie HIER.

Natuurlijk maak ik niet zomaar reclame voor een merk en een product. De Weleda-producten zijn mij al jaren lief, vanaf de geboorte van onze kinderen, waar ik de baby-producten leerde kennen, die niet alleen voor baby's fijn zijn. Daarna kwamen daar de deo's voor mezelf, de after-shave voor mijn man, de tandpasta, etc. etc... Heerlijke crème's en douchegels, etc...
En dat allemaal op puur natuur basis. De gebruikte planten zijn allen biologisch of biologisch dynamisch. De zorg die Weleda besteed aan haar producten, resulteert in heerlijk kruidig ruikende goede producten, die ik tot op de dag van vandaag blijf gebruiken. En dan die prachtige tuin daar in Zoetermeer... Lees er meer over: http://www.weleda.nl/100-natuurlijk/onze-plantenwereld/onze-biodynamische-tuinen
Naast de eigen tuin hebben zij nog teeltprojecten over de hele wereld om de beste ingrediënten te verzamelen met aandacht, niet alleen voor de planten, maar ook voor de mensen die er werken.
Meer informatie over Weleda en haar producten kun je lezen op de website: http://www.weleda.nl/


Helaas zie ik bij bol.com alleen nog bijvoorbeeld de Arnica Spiergel en de Arnica Massageolie staan. Het is zelfs nog te vroeg voor de verkrijgbaarheid van de Arnica Sport Douchegel, maar zodra dat wel bij bol.com verkrijgbaar is zul je deze via de link hieronder kunnen vinden.

Bestellen van Weleda producten:Geen opmerkingen:

Een reactie posten