donderdag 15 oktober 2015

Engelen in je dromen


Nog zo'n mooie e-book aanbieding! Dit handboek van Doreen Virtue. Van € 12,99 voor € 9,09.
Maar natuurlijk kun je ook gewoon de papieren versie lezen voor € 18,99.
We kennen natuurlijk allemaal wel het werk van Doreen Virtue, haar prachtige boeken, haar mooie orakelkaartensets om mee te werken, etc. Of ken je haar nog niet?
Dan zal ik haar even voorstellen, want ik ben zeer te spreken over dat wat zij in de wereld heeft gezet.

Op haar website kunnen we het volgende lezen:

Doreen Virtue heeft drie universitaire diploma's in de psychologie. Ze was als kind helderziende en had veel diepe spirituele ervaringen toen ze opgroeide.
Doreen werd opgevoed door een Christelijk spiritueel genezer, haar moeder, en een schrijver, haar vader. Ze is nog steeds Christen en houdt met heel haar hart van God.
Doreen werkte als psychotherapeut, gespecialiseerd in de genezing van eetstoornissen, totdat haar leven werd gered door een goddelijke interventie (een goddelijk ingrijpen) op 15 juli 1995, tijdens een gewapende auto-ontvoering. Na deze ervaring heeft Doreen zich alleen nog gericht op onderzoek en onderwijs over goddelijke interventie.
Doreen is auteur van meer dan 50 boeken en 25 orakelkaarten decks, met onderwerpen als engelen, feeën, gezond leven, veganistisch eten en spiritualiteit. Haar boeken en decks zijn gepubliceerd in wel 38 talen, wereldwijd. Doreen gaf wereldwijd workshops in de afgelopen 25 jaar. Ze maakt nu online workshops en besteedt haar tijd met haar familie, dieren en het beoefenen van yoga. Doreen is verschenen op televisie en radio over de hele wereld, met inbegrip van Oprah, CNN, Richard & Judy, 'Coast to Coast' en 'The View'.
Engelen Therapie is een niet-confessionele (dus niet uitgaand van een bepaalde religie of geloof) geestelijke genezingsmethode die waarbij gewerkt wordt met de beschermengelen van de betreffende persoon en de aartsengelen, om te genezen en elk aspect van het leven te harmoniseren. Engelen Therapie helpt je ook om makkelijker toegang te krijgen tot de goddelijke begeleiding van de Schepper en de engelen.
Iedereen heeft beschermengelen, en deze engelen voeren God's wil tot vrede uit. Als we onszelf openstellen voor de berichten van onze engelen, zal elk aspect van ons leven meer en meer vreedzaam worden. Veel van Doreen's middelen kunnen je voorzien van informatie over dit onderwerp.
Sinds 1996 heeft Doreen vele duizenden mensen wereldwijd geleerd hoe zij de Engelen Therapie toe kunnen passen en velen van hen zijn Engelen Therapie Praktijkhouders geworden die persoonlijke consulten verzorgen en workshops geven over onderwerpen die hieraan gerelateerd zijn. Engelen Therapie brengt mensen terug naar hun spirituele pad op een manier die niet bedreigend en niet oordelend is.
Doreen heeft duizenden ongevraagde getuigenissen ontvangen over hoe de engelen van mensen lichaam, geest, emoties, relaties, gezinnen, carrière en financiën en andere levensgebieden geheeld hebben. Natuurlijk geeft Doreen alle eer aan God en de engelen. Angel Therapy en Angel Therapy Practitioner en Doreen Virtue zijn wereldwijd als handelsmerk geregistreerd.

Haar Engelstalige website vind je HIER. Daar kun je nog meer lezen over Doreen Virtue en haar werk.
Op YouTube heeft zij een kanaal, waar zij bijvoorbeeld wekelijks een orakelboodschap plaatst:
https://www.youtube.com/user/4AngelTherapy

Misschien leuk even... de boodschap van deze week, 12 t/m 18 oktober, is:


Een ontzettend mooie boodschap die ik in mijn hart sluit! En daarbij mooi aansluit bij de droom die me vannacht geopenbaard werd. Wetende dat er problemen zijn, ik hoef mijn ogen er niet voor te sluiten, ik hoef ze niet te ontkennen, ik ben er niet onverschillig voor, (verre van, want het doet me verdriet), maar kan ze met meer realiteit bezien en los maken van mijn angsten voor wat er allemaal in vervolg zou kunnen gebeuren, waar ik niemand mee help. Ik kan de problemen ook beter bij degene laten bij wie ze thuishoren, het zijn/haar pad laten zijn, niet het mijne. Ik kan diegene daarin ondersteunen, maar ik kan zijn of haar pad niet lopen. Dat moet hij/zij zelf doen, hij/zij moet zelf zijn/haar stappen zetten. In praktijk nog lang niet even makkelijk toe te passen, omdat je soms mensen wel eens een spreekwoordelijke 'schop onder de kont' zou willen geven. Een heel herkenbaar iets voor veel mensen die inmiddels bewust zijn van de werking van oorzaak en gevolg op spiritueel niveau. Je ziet in je omgeving soms mensen écht lijden onder ziekten of problemen waarbij jij weet hoe dat opgelost zou kunnen worden, welke wegen mensen zouden kunnen bewandelen om van hun ziekten of problemen af te komen, maar zij zien het zelf nog niet of kunnen het nog niet zien of willen het nog niet zien. Het vraagt veel geduld om hen hun pad te laten lopen, hun eigen builen te laten vallen en het liefst zou je ze alles voor willen kauwen, maar dat werkt niet. Soms is het nodig dat mensen héél erg geconfronteerd worden met dat wat gewoon niet werkt, om vervolgens een bewuste keuze te kunnen maken om dingen anders te gaan doen. Soms komt daardoor ook het inzicht pas in hoe zij de dingen anders aan kunnen pakken, dan herinneren ze ineens wat hen ooit verteld is, wat ze ooit gelezen hebben of dan ontdekken ze een helingsmethode die voor hen werkt. Want, wees je er altijd bewust van dat wat voor jou werkt, niet altijd en niet altijd voor een ander hoeft te werken. Je mag wel uitdragen wat voor jou gewerkt heeft, graag zelfs, want je zult er velen mee kunnen helpen, maar wees je ervan bewust dat er ook andere methoden zijn. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Op facebook kwam ik deze tegen, een mooie uitspraak:


Vertaling: 'Er zijn honderden paden langs de berg omhoog, allemaal leidende naar dezelfde plaats, dus het doet er niet toe welk pad je neemt. De enige persoon die zijn tijd verspilt is degene die onder aan de voet van de berg rondjes rent en iedereen vertelt dat het pad dat hij of zij bewandelt het verkeerde pad is.'
Dus loop je eigen pad, val je eigen builen en gun anderen die van hen!
Leef je eigen leven!


Maar, om weer terug te komen bij de mooie aanbieding van dit e-book bij bol.com...

Beschrijving van dit boek 'Engelen in je dromen' van Doreen Virtue:


In 'Engelen in je dromen' bespreken Doreen en haar schoondochter Melissa Virtue waar dromen vandaan komen, hoe je ze kunt interpreteren en welke boodschappen we ontvangen in onze dromen. Als je droomt zijn engelen beter in staat om met jou te communiceren en 'Engelen in je dromen' is de beste gids om deze emotionele en indrukwekkende boodschappen te begrijpen.

In dit boek leer je de basissymbolen en de betekenissen van kleuren en engelen in dromen. Je ontdekt technieken en manieren om je dromen langer te laten duren en ook om dromen beter te onthouden. Leg dit boek naast je bed zodat als de engelen met je spreken, je snel hun levensveranderende boodschappen kunt ontcijferen.

Recensie(s)

Volgens de auteurs van dit beknopte handboek zijn onze dromen een middel waarmee onze engelen en gidsen met ons communiceren. Dit boek is bedoeld om de boodschappen die via dromen worden overgebracht beter te leren begrijpen. Het boek biedt technieken en oefeningen om de lezer voor te bereiden op het dromen en hoe hij deze kan herinneren bij het wakker worden. Verder is er veel aandacht voor het interpreteren van dromen en hun symbolen. Dit wordt gedaan aan de hand van vele droomvoorbeelden die mensen hebben ervaren. Doreen Virtue is doctor in de klinische psychologie en auteur van vele boeken en kaartensets over engelen. Melissa Virtue is haar schoondochter en Angel Therapy Practitioner, medium en geeft workshops over droomuitleg en engelen. Dit boekje is een globale kennismaking met dromen, hun symboliek en oefeningen om bewuster te worden van je dromen. Het accent ligt daarbij op het contact maken met engelen.
J. Hofte


Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in dit boek van Doreen Virtue, dan kun je het bestellen via onderstaande link:Geen opmerkingen:

Een reactie posten