zondag 4 oktober 2015

MIR-Methode Coach, Wolfhezer bos en heide


Sinds gisterenmiddag mag ik me officieel MIR-METHODE COACH noemen. De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode, die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch en met de verspreiding van de MIR over de wereld (zo'n 150.000 mensen maken hier nu al wereldwijd gebruik van) wordt deze innerlijke vrede steeds verder verspreid. Innerlijke vrede leidt uiteindelijk tot vrede in het algemeen. De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo op de MIR-Methode website voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

Al lange tijd maak ik persoonlijk, en sinds 2012 in praktijk De Witte Waterlelie, veelvuldig gebruik van de MIR-Methode en verwijs mensen daarbij naar de betreffende website, waar je uitleg kunt vinden over wat de MIR-Methode is, waarbij en hoe je hem toe kunt passen. Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik alle ins en outs van het coachen met de MIR-Methode geleerd, waardoor ik je nu persoonlijk kan coachen in het gebruik van de MIR, zoals in acute gevallen, het zelf aanvullen van specifieke basisbehoeften waar jij als kind bijvoorbeeld behoefte aan had maar nooit vervuld is, begeleiding bij gebruik van medicijnen, bij depressie of burn-out, verslavingen, bij huidproblemen, allergieën en andere lichamelijke klachten, het voorkomen van jetlag, het vinden van je missie, etc. etc. etc.

Je kunt dus vanaf heden bij De Witte Waterlelie terecht voor MIR-Methode consulten, maar zeker zal de toepassing als ondersteuning middels de MIR-Methode van andere methoden in de praktijk een belangrijke plaats in blijven nemen en vaak in combinatie met elkaar toegepast worden, omdat het elkaar en dus de effectiviteit versterkt. Ieder begeleidingstraject wordt zeer persoonlijk afgesteld.

Wil je hierin meer persoonlijke coaching of eerst eens wat meer informatie daarover? 

Neem dan contact op met Na twee mooie intensieve dagen scholing voor MIR-Methode Coach is het heerlijk om de dag erna weer even goed te 'landen' op Moeder Aarde middels een wandeling samen met manlief en ons hondje in het Wolfhezer Bos waar de Wodanseiken te vinden zijn en over de Wolfhezer Heide, een prachtig gebied waar een krachtige energie goed voelbaar is. Hoe mooi de natuur, hoe mooi de beginnende herfst...


(klik op de foto's voor een groter exemplaar)

Foto's mogen alleen voor persoonlijk gebruik gedeeld worden onder vermelding van de bron/link:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten