woensdag 18 november 2015

Wat verder na 4 weken MIR-Methode?


Afgelopen zondag was ik op de therapeutenbeurs in Apeldoorn. Wat hartverwarmend om te zien hoeveel mensen belangstelling hebben in de MIR-Methode! Super! Er stond een enorme rij voor de deur bij de lezing van Mireille Mettes en in de zaal moesten mensen zelfs op de grond zitten of blijven staan, omdat alle stoelen bezet waren. Ik was onder de indruk van deze aanloop. We hebben vele informatiefolders en nog meer kaartjes (met daarop de 9 stappen) uitgedeeld aan mensen die allemaal willen helpen de MIR-Methode te verspreiden. Na de lezing was het ook lekker druk aan de stand.

Zelf ken ik de MIR al vanaf 2010 en het heeft me enorm veel gebracht. In mijn praktijk, evenals voor mijzelf persoonlijk, pas ik de de MIR-Methode toe in combinatie met bloesemtherapie en spagyriek. Daarnaast zet ik methoden in zoals numerologie, astrologie en 'The Work' van Byron Katie. Dat bekrachtigt elkaar en helpt je je bewustzijn ontwikkelen waardoor je persoonlijk (spiritueel) groeit. Je komt dichter bij je ware zelf en vooral belangrijk: je kunt je talenten gaan ontwikkelen en je passie gaan leven. Dat hoeft niet hoogdravend en wereldberoemd te zijn, het kan ook heel goed in de meer directe omgeving van toepassing zijn. Als je maar dat gaat doen waar jij blij van wordt, waar jij je goed bij voelt. Je gaat zelf ontdekken waar jouw levensmissie ligt.

Een mooie combi die mijzelf uit de klachten van fibromyalgie en migraine gehaald heeft en, met het ontwikkelen van mijn eigen interesses, talenten en passie, inmiddels ook vele cliënten heeft geholpen.
Hoe langer ik de MIR-Methode ken en er meer en meer ins en outs over leer, hoe enthousiaster ik wordt.
Na die eerste 4 weken MIR-Methode is er nog zóveel meer mogelijk... Mireille schrijft erover...
http://www.mirmethode.nl/4-weken/

Als gecertificeerd MIR-Methode Coach kan ik je ondersteunen op jouw MIR-pad, wil je daar meer info over of wil je bijvoorbeeld meer over de combi bloesemtherapie/spagyriek en MIR weten? Neem dan contact op met:
http://wittewaterlelie.blogspot.nl/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten