donderdag 3 december 2015

Erik Berglund - Angel Chant


Weet je nog? Misschien wel... 80-er jaren... Cassette-bandjes... 'Harp of the Healing Waters' was de eerste muziek waarin ik kennis maakte van Erik Berglund, met zijn harp en de helende werking daarvan. Maar hij heeft niet stilgezeten.... Cassette-bandjes werden vervangen door cd's en tegenwoordig maken we vaak alleen maar gebruik van mp3-tjes op onze computer, telefoon en aanverwante technische snufjes. Erik Berglund maakte veel meer muziek die diep raakt.


Luister eens op YouTube naar wat voorbeelden:
https://www.youtube.com/results?search_query=erik+berglund


Maar waar ik in dit bericht naartoe wil, wat op dit moment steeds op mijn pad komt, wat ik met je wil delen en je zeer aan kan raden om te draaien wanneer je je wat 'down' voelt, overweldigd door alle negatieve energie in je omgeving en/of in de wereld...  en welke muziek bij mij mijn kruinchakra behoorlijk de kriebels geeft, openzet en wat dan langzamerhand indaalt via mijn nek in heel mijn lichaam tot diep in de Aarde, een mooie lichte energie:


Luister maar eens, één van de vele plekken op het internet waar je het album kunt beluisteren:
http://m.nhacso.net/nghe-album/angel-chants.XVxRVEda.html

En dit is zijn website, waar je meer informatie kunt vinden over zijn werk: http://www.erikberglund.com/
Daar kun je deze cd ook aanschaffen / mp3 versie ervan downloaden:
http://www.erikberglund.com/catalog/angel-chants.html

Of bij Oreade:
http://www.oreade.com/products/79715/angel-chants/berglund-erik/archangel-chant-angel-chant-healing-angels-sweet-angels-archangel-reprise


Geen opmerkingen:

Een reactie posten