woensdag 20 april 2016

WATER HEEFT GEHEUGEN!Dr. Emoto heeft het al lang gezegd en laten zien: water heeft geheugen! Water wordt beïnvloed door datgene wat aan water toegevoegd wordt.
Fijn om nu een andere invalshoek te krijgen van de mensen van het Aerospace Institut van de universiteit van Stuttgart, Duitsland, die bevestigt wat dr. Emoto jaren geleden al liet zien door middel van zijn foto's van ijskristallen. Water heeft écht een geheugen!Na het zien van dit filmpje spreekt het toch bijna voor zichzelf hoe bloesem- en edelsteenremedies werken en het waardoor is een logisch gevolg als je bedenkt dat wij zelf uit het overgrote deel uit water bestaan. Als je 'geprogrammeerd' water toevoegt aan je lichaam, tja... dan neemt de rest dat dus over.
Ook is mij nu duidelijk waarom er niet persé een aftreksel nodig is, maar dat het voldoende is dat bloemen of edelstenen 'alleen maar' een tijdje in het water verblijven, of bloemen nu geplukt zijn of niet, zoals bij Bloesem Remedies Nederland met behulp van de buigmethode toegepast wordt.
Dit is een fantastisch resultaat van onderzoek! Laten we hopen dat er nog meer van dit soort bevestigingen komen. Ze verklaren namelijk niet alleen waarom bloesem- en edelsteenremedies werken, maar ze verklaren ook waarom spagyriek, homeopathie en andere natuurgeneeswijzen werken die gebruik maken van slechts hele kleine hoeveelheden van een bepaalde stof. Ze verklaren ook waarom mensen ziek worden van dingen die aan hun lichaamswater toegevoegd worden die niet zo gezond voor ze zijn.

Dr. Emoto toonde ook aan dat energie van buitenaf het water kon 'programmeren', dus woorden die tegen het water gesproken worden, een etiket met een bepaald woord dat op een fles met water geplakt werd, muziek die in de omgeving gespeeld werd, meditatie, etc. Dat geeft al aan dat ook omgevingsremedies prima werken. Dat is nu met dit onderzoek nog niet bevestigd, maar wat betreft bloesem-en edelsteenremedies is er wat mij betreft geen discussie meer mogelijk!


Wil je meer weten over Bloesemtherapie en wat bloesem- en edelsteenremedies voor jou kunnen betekenen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten