donderdag 21 juli 2016

Warm weer en oude klachten.


Nu het buiten warm weer is, kan het zijn dat oude klachten (die al een tijdje weg waren) weer even opspelen.
Heb je daar last van?
In dat geval is een herhalingsweek met de MIR-Methode een goed idee om de laatste lagen van je klachten weg te halen. Of, als je de MIR nog nooit gedaan hebt, deze eens op te pakken.
En/of je kunt met Bloesemtherapie of Spagyriek aan de slag om diepere lagen van je klachten aan te pakken.
Je kunt het zien als een ui die je afpelt, laag voor laag, steeds dichter naar de kern van de klacht, de ware, dieper liggende oorzaak. Die oorzaak kan liggen in je jeugd, maar ook in vorige levens. Veel Nieuwetijdskinderen en HSP-ers (High Sensitive Person = hooggevoelig persoon) zijn zelfs oud karma uit vorige levens en familiekarma aan het opruimen. De hele reden waarom zoveel lichtwerkers die vanuit levenservaring werken, zoveel op hun dak gekregen hebben en vaak veel levensbeproevingen mee te maken hebben. Ze zijn zelf aan het opruimen en verwerken en helpen ook anderen dat te doen.

Verdwijnen een aantal klachten ineens, dan zou dat een sterke aanwijzing zijn dat je de zon nodig hebt voor je gezondheid. 
De zon zorgt voor aanmaak van Vitamine D in je huid, wat vervolgens in de darmen helpt bij de opname van calcium uit je eten. 
Heb je te weinig calcium in je bloed, dan kan dat klachten geven, o.a. depressie. 

Observeer dus even hoe het nu met je is. 

Observeer ook of je ergens juist geen last meer van hebt, ondanks de lange afwezigheid van de zon, terwijl je in vorige jaren smachtte naar de zon. 
Mogelijk heb je de MIR-Methode al eens eerder gedaan en heeft deze effect gehad? Of misschien heb je al eens Bloesemtherapie remedies of Spagyriek essences gebruikt? Of misschien heb je met affirmaties gewerkt?
En misschien dacht je toen nog niet zoveel effect te hebben van de behandeling. Het kan namelijk zijn dat klachten een tijdje nodig hebben om uit je hele systeem te geraken. Bedenk dat klachten voortkomen uit diepere lagen, die mogelijk eerst aangepakt zijn. Wat heb jij in het afgelopen jaar veranderd in je denken en doen? Het zou zomaar kunnen zijn dat het toepassen van de MIR-Methode, het gebruik van Bloesemtherapie remedies of Spagyriek essences dan wel het toepassen van affirmaties, toch een uitwerking heeft gehad, waar jij je niet zo bewust van was.

Afijn, iedere flinke temperatuurwisseling kan aanleiding zijn eens even stil te staan bij de stand van zaken aangaande je klachten en persoonlijke (spirituele) ontwikkeling.


Wil je aan de slag met het afpellen van jouw ui?
Wil je oude klachten (opnieuw) aanpakken?
Als opgeleid MIR-Methode Coach, Bloesem- en Spagyriektherapeut en werkend met affirmaties en andere methoden kan ik je daarin begeleiden. Heb je interesse? Neem dan contact op met
http://wittewaterlelie.blogspot.nl/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten