woensdag 21 december 2016

Kerstmis met kristalchakra'sOp woensdagochtend valt-ie altijd in de digitale brievenbus, de MIR-Methode nieuwsbrief. 
Zo ook vandaag op 21 december 2016. 
De kortste dag en langst nacht van het jaar, de winter zonnewende oftewel solstice.
Vanochtend verzamelden velen zich bij oude monumenten als Stonehenge en Newgrange om die eerste zonnestraal van de winter zonnewende te zien verschijnen in deze prachtige voorouderlijke tempels. 
De eerste zonnestraal die de terugkeer van het licht symboliseert. 
Het licht dat weer leidt naar de lente, naar nieuw leven. 
Het licht ook dat symbool staat voor het licht in jezelf. 
Het scheppende en (in)zicht brengende licht.
En als je vanochtend naar de hemel kijkt zie je zon en maan samen aan de hemel staan. 
Ik vind het altijd zo'n bijzonder gezicht!
De viering van deze winter solstice, het yule feest voor velen die hun leven in nauwe verbinding met de natuur belangrijk vinden, is vandaag en de dagen die vandaag omringen.
Christenen hebben er later, met wat aanpassingen, hun Kerstfeest van gemaakt.

En dan komt Mireille Mettes met haar nieuwsbrief voor de Kerst en de kristalchakra's...
Goed nieuws is overal. Het is een kwestie van willen zien. Kwestie van willen zoeken. De Nederlandse website Earth Matters is zo’n bron. Daar vind je ongelooflijk veel goed nieuws waar je het echt warm van krijgt! Het geeft je een hart onder de riem, wat velen van ons nodig hebben met kerst, terugblikkend op zo’n jaar met ogenschijnlijk alleen maar ellende… Ogenschijnlijk, want waarom wordt het nieuws overheerst door slecht nieuws? Waarom is er zoveel aandacht voor het negatieve? Ik verbaas me erover, maar als je het boek van Janneke Monshouwer ‘Ander nieuws, wat het journaal niet uit zond’ leest, ben je niet meer verbaasd. Dan gaan je ogen open en zie je dat er hele rare spelletjes worden gespeeld.

MIR-Methode en bewust worden
De MIR-Methode is bedoeld voor zelfheling. Zowel emotioneel als lichamelijk. Maar… het heeft nog een andere component: het helpt je in je missie. En hoe kan je je missie vorm geven als je daarbij niet kunt zien wat er gaande is. Oftewel: de MIR-Methode helpt je je ogen te openen. Dat je gaat zien wat er werkelijk speelt. Dat je gaat zien welke agenda’s daar achter zitten.
Dat gebeurt onder andere via de chakra’s. De MIR-Methode activeert namelijk ook andere chakra’s, de zogenaamde ‘kristalchakra’s’. Dat zijn chakra’s/energiegebieden in je lichaam die, als ze eenmaal geactiveerd zijn, ook jouw vermogen om de werkelijkheid te zien, verhelderen. Om precies te zijn, gebeurt dat met kristalchakra 1. Het is dus niet iets nieuws, maar iets wat in potentie altijd al in je zit. De MIR-Methode helpt je met ze te activeren.

Kristalchakra’s activeren
De Kristalchakra’s werden lange tijd onderwezen tijdens de opleidingen voor de MIR-Methode begeleiders en de MIR-Methode Coaches. Zij hebben de informatie erover en kunnen die aan jou doorgeven. Het leuke is, dat iedereen die de MIR-Methode doet, daar al toegang toe had via stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren’. Doe je de 9 stappen, dan activeer je stukje bij beetje de Kristalchakra’s. Hoe merk je dat? Dat is heel simpel. Het gaat op 2 manieren: via pijn en via jeuk. Heb je ineens pijn in een knie dan kan dat het herstel van die energie-stroming zijn. Jeuk op je hoofd? Dat kan het activeren van kristalchakra’s op je hoofd zijn.

Kristalchakra of niet?
Als je pijn of jeuk hebt, hoe weet je dan dat het door de kristalchakra’s komt? Dat kun je heel makkelijk testen. Heb je ineens vanuit het niets pijn in je knie, leg dan je hand op je knie en doe de 9 stappen van de MIR-Methode of de MIR-Methode EHBO (te leren op de Be the MIRror website). Gaat de pijn dan vrijwel meteen weg, dan is het een kristalchakra geweest. Vaak komt de pijn dan diezelfde dag nog een paar keer terug. Doe telkens weer de 9 stappen op je knie (ja, je mag het dan vaker doen), en de pijn is dan meestal met een dag of 2 helemaal weg. Hetzelfde geldt voor jeuk. Gewoon de MIR-Methode op die plek doen, en de jeuk geeft zich gewonnen.

Kristalchakra’s
Hier een korte omschrijving van de kristalchakra’s, waar ze zich bevinden en wat ze doen als je ze activeert.

Kristalchakra 0
Zit als een koker van energie om je benen heen. Bekrachtigt jouw bestaansrecht en creëert je ‘ik ben vrij!’-veld.

Kniekristalchakra’s
Bevinden zich aan de binnenkant van elke knie. Filteren energie, zodat je open kunt staan voor wat nodig is voor jouw ontwikkeling.

Kristalchakra 1
Zit ter hoogte van de geslachtsdelen. Het transformeert je ‘ik ben’. Oude kennis, overtuigingen, dogma’s worden afgevoerd. Je blik op de waarheid wordt weer helder.

Kristalchakra 2
Ter hoogte van de blaas. Brengt balans in het mannelijke (geven, ondersteunend) en het vrouwelijke deel (ontvangend, voedend) in ons.

Kristalchakra 3
Net onder de navel. Is een heel krachtige kristalchakra die manifestatie-power vrij maakt, “Met mij valt niet te spotten!” Plus het vermogen om iets van alle kanten te bekijken en van daaruit te beslissen.

Kristalchakra 4
Ter hoogte van je maag, als een schotel die in het midden dikker is dan aan de randen. Anti-psychoticum filter. Voorkomt dat je te zweverig wordt.

Kristalchakra 5
Ter hoogte van de tepels. Versterkt de energie naar de polsen en handen. Onvoorwaardelijke liefde, belangeloos helpen. Niet om iets terug te krijgen of aardig gevonden te worden.

Kristalchakra 6
Bevindt zich onder de sleutelbeenbotten. Zorgt ervoor dat de enorme hoeveelheid energie rustig doordruppelt naar de andere kristalchakra’s. Het geeft nieuwe inzichten over de werkelijkheid.

Kristalchakra 7
Bevindt zich ter hoogte van de stembanden. Heeft de vorm van een dunne plaat, als een boemerang. Je woorden krijgen een krachtige trilling die maakt dat je gaat manifesteren. Je toonhoogte en de vibratie van je woorden worden krachtiger. Je gaat meer en meer je waarheid gaat spreken.

Kristalchakra 8
Bevindt zich aan de achterkant op de rand van je schedel. Geeft oplossing van alle laatste ballast uit het verleden, zodat je werkelijk vrij bent en met een schone lei verder kunt. Je kunt niet anders meer dan te weten dat het antwoord in jezelf zit.

Kristalchakra 9
Bevindt zich boven de wenkbrauwen. Zorgt ervoor dat jouw balans tussen mannelijk en vrouwelijk volledig integreert en je vanuit beide kwaliteiten kunt handelen. Het geeft je een enorm krachtig vermogen tot visionair: creëren door te zien.


Wil je sneller gaan? – Kristalchakra-activatie!
De MIR-Methode werkt laagje voor laagje. Langzaamaan worden bovenstaande kristalchakra’s vanzelf geactiveerd. Als je wilt dat jouw kristalchakra’s sneller activeren, dan kun je meedoen met de video’s van de kristalchakra-activatie. Die zijn opgenomen tijdens de laatste coachcursus in Grobbendonk, Vlaanderen.
Vanaf 1e Kerstdag staat er elke week een video op de Be the MIRror-website met uitleg over het volgende kristalchakra. Ben je nog geen lid, weet dan dat je steun voor ons enorm welkom is om de MIR-Methode te kunnen blijven uitdragen!
Aan het eind van elke video activeer je dan de kristalchakra door mee te aaien met de groep. Je activeert zo elke week een van de kristalchakra’s. Het zijn er in totaal 11. Ik geef er elke week een vrij, zodat het proces rustig aan gaat. Ik verwacht dat dit een prachtig effect gaat hebben op de energie in Nederland!

Originele artikel: http://www.mirmethode.nl/kristalchakra/Als MIR-Methode Coach kende ik ze natuurlijk al lang, sinds mijn cursus bij Mireille, en ze zijn daar bij mij dan ook al geactiveerd.
Een bijzondere ervaring.
Nu Mireille ze vrij geeft voor iedereen, kun jij zelf ook met deze activering aan de slag.
Ik kan je daar als MIR-Methode Coach bij ondersteunen als je dat fijner vindt.
Zeker als je gevoelig bent is dat misschien een aanrader.
Dan leid ik je er doorheen en ben je niet alleen als je de kristalchakra's activeert.
In een groepje biedt het weer een heel andere mooie energie.
Je versterkt elkaar.
Voel je vrij contact op te nemen.

Een individuele privé coachingssessie kost € 40,-
Daarbij kunnen we dieper ingaan op heel persoonlijke zaken en daar heel specifiek met de MIR-Methode op gaan werken.
Ben je eenmaal bekend met de MIR-Methode dan kun je na een tijdje je kristalchakra's gaan activeren.

In een groepje € 20,- per persoon.
Vanaf 19 januari is daar iedere donderdagochtend gelegenheid voor.
Zie AGENDA.
Hoe meer mensen bezig zijn met de MIR-Methode, het activeren van hun kristalchakra's en met bewustwording, hoe mooier de wereld wordt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten