WELKOMWelkom bij De Witte Waterlelie - Bewust Zijn!


Op deze blog vind je inspiratie voor Bewust Zijn in het leven. Wanneer we bewust in het leven staan gaat er een wereld vol rijkdom en overvloed voor je open. Je zult méér gaan zien, horen, voelen, ruiken... je zult meer begrijpen en meer wéten.

Alles wat je in mijn blogs vindt is inspiratie uit diverse bronnen of door mijzelf geschreven vanuit een persoonlijke visie en ervaring, vanuit mijn Mens Zijn al of niet in contact met mijn Ziel of Gids(en) en opgedane kennis vanuit die ervaringen en aanvullende studie. Deze woorden vertegenwoordigen dus mijn kijk op het Mens Zijn en hebben dus geen wetenschappelijke waarde, hoewel wetenschap soms wel om de hoek komt kijken in de verbanden die gelegd kunnen worden tussen wetenschap en spiritualiteit. Want niets is afgescheiden, alles hangt samen en alles is één.

Deze blog is gekoppeld aan De Witte Waterlelie - Praktijk voor Bewust Zijn, waar je nog veel meer kunt vinden over Bewust Zijn, methoden om je Bewust Zijn te verruimen en waar je informatie over georganiseerde activiteiten kunt vinden.
Wil je de produktlinks bekijken, genoemde boeken en artikelen rechtstreeks kunnen bestellen en gebruik je een adblocker bij het surfen over internet, geef deze blog dan op als site waarvan je de reclames wel wilt kunnen bekijken!

Ik wens je heel veel inspiratie toe!


Warme hartegroet, Angelique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten